Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΧΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ

 28210.61.000
6974.60.59.67

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων  πάνω από είκοσι χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων, των απολυμάνσεων, της άντλησης υδάτων και των απεντομώσεων στη Γεωργιούπολη Χανίων και σε όλο τον νομό.

Η εταιρεία μας, διαθέτει εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για αυτό και παραμένει εδώ και πολλά χρόνια η πρώτη δύναμη στις αποφράξεις στα Χανιά.

Πάντα δίπλα σε κάθε μας πελάτη, λειτουργούμε 24ωρες το 24ωρο, όλο το χρόνο με ταχύτητα αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Αποφράξεις σε κατοικίες στην Γεωργιούπολη Χανίων

Οι κατοικίες στην Γεωργιούπολη Χανίων, αντιμετωπίζουν συχνά πρόβλημα με τις αποφράξεις τους. Η ρίψη μικροαντικειμένων και σκουπιδιών στις σωληνώσεις είναι η κύρια αιτία μιας απόφραξης. Ένας άλλος λόγος που βουλώνουν οι σωληνώσεις στις κατοικίες είναι η παλαιότητα των εγκαταστάσεων και η λάθος τοποθέτηση τους. Συχνά εμφανίζονται φαινόμενα απόφραξης σε σωληνώσεις που δεν έχουν καθαριστεί ποτέ ή στις σωληνώσεις που έχουν λάθος κλίση στις γωνίες τους.

Οι κύριες ενδείξεις μιας απόφραξης σε κατοικίες στην Γεωργιούπολη και στα Χανιά, είναι η έντονη δυσοσμία και η αργή αποστράγγιση των υδάτων.

Αν διαπιστώσετε τέτοια προβλήματα καλέστε την Σύγχρονη Αποφρακτική στα Χανιά και στην Γεωργιούπολη Χανίων, και σε ελάχιστο χρόνο, η έμπειρη ομάδα μας θα επιλύσει κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με τις αποφράξεις σας.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε κατοικίες στη Γεωργιούπολη Χανίων όπως:

 • Αποφράξεις κατοικιών στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις μονοκατοικιών στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις μπαλκονιών στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις αποθηκών στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις ημιυπογείων στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις ισογείων στη Γεωργιούπολη Χανίων

Δίπλα σας όλο το 24ωρο κάθε μέρα με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα!

Αποφράξεις σε εξοχικές κατοικίες στη Γεωργιούπολη Χανίων

Η Γεωργιούπολη Χανίων αριθμεί πολλές εξοχικές κατοικίες στην περιοχή, που οι περισσότερες χρησιμοποιούνται κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Κατά την διάρκεια του υπόλοιπου χρόνου, σε ένα κλειστό διαμέρισμα ή μονοκατοικία έντομα και τρωκτικά βρίσκουν ελεύθερο έδαφος για να σχηματίσουν τις φωλιές τους. Ηκύρια πηγή εισόδου των εντόμων στις εξοχικές σας κατοικίες είναι οι σωληνώσεις από το αποχετευτικό σύστημα και από τα κεντρικά φρεάτια.

Όλο το χειμώνα οι σωληνώσεις σας είναι άδειες και κάθε αντικείμενο που περνάει από αυτές στεγνώσει και κολλάει στα τοιχώματα. Τα έντομα στέκονται πάνω σε αυτές τις αποφράξεις και κάνουν τις φωλιές τους.

Για αυτό σας προτείνουμε έναν τακτικό έλεγχο και καθαρισμό των σωληνώσεων σας, και ιδανικά να κάνετε και μια απεντόμωση για να απολαύσετε ήρεμα και ευχάριστα τις διακοπές σας στο εξοχικό σας σπίτι στην Γεωργιούπολη Χανίων.

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων στην Γεωργιούπολη, διαθέτει πακέτα συντήρησης για κάθε εξοχική κατοικία με απεντόμωση έλεγχο και καθαρισμό των αποφράξεων σας, πάντα με συνέπεια και μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Αποφράξεις σε ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες στη Γεωργιούπολη Χανίων

Τα Χανιά και ακολούθως η Γεωργιούπολη Χανίων, είναι πόλος έλξης πολλών τουριστών κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Τα ξενοδοχεία και οι τουριστικές μονάδες στα Χανιά, έχουν μεγάλη ζήτηση και προσπαθούν να διατηρήσουν την φήμη και το πελατολόγιο τους σε υψηλά επίπεδα.

Βασικό χαρακτηριστικό για ένα καλόφημο ξενοδοχείο είναι οι συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας του. Ο σωστός έλεγχος και καθαρισμός των αποφράξεων, η τακτική απολύμανση και η απεντόμωση πρέπει να περιμβάνονται στις διαδικασίες που κάνει μια επιχείρηση για να διατηρήσει το χώρο της καθαρό.

Για να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο και για να αυξήσετε το πελατολόγιο σας, εμπιστευτείτε την Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων για την συντήρηση των αποφράξεων σας.

Επιλέγοντας την εταιρεία μας, θα εξαφανίζετε οριστικά κάθε πηγή μικροβίων και ιών από το χώρο σας, και θα τον διατηρείτε το χώρο σας καθαρό, χωρίς δυσοσμίες και λιμνάζουσα βρώμικα νερά.

Αποφράξεις σε επαγγελματικούς χώρους στη Γεωργιούπολη Χανίων

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων στην Γεωργιούπολη και σε όλα τα Χανιά, γνωρίζει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία για συνεχόμενη ροή στην επιχείρηση του και για άμεση εξυπηρέτηση. Μια πιθανή απόφραξη των σωληνώσεων, μπορεί να δημιουργήσει μια σειρά από προβλήματα όπως να πλημμυρίσει ο χώρος του, να υπάρχει έντονη μυρωδιά από την αποχέτευση και στάσιμα μολυσμένα νερά πλούσια σε μικρόβια και βακτηρίδια.

Το κόστος αυτών των προβλημάτων είναι τεράστιο, καθώς σπαταλάτε χρόνο για να βρείτε την ιδανική λύση, ενώ ταυτόχρονα το περιβάλλον δεν είναι ιδανικό και ευχάριστο για καμία εργασία.

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί εμείς στην Σύγχρονη Αποφρακτική στα Χανιά και στην Γεωργιούπολη, μπορούμε να σας δώσουμε σε ελάχιστο χρόνο την λύση που ζητάτε.

Καλέστε μας σήμερα, και η έμπειρη ομάδα μας, θα μεταβεί στο χώρο σας μέσα σε ελάχιστο χρόνο χωρίς να προκληθούν επιμέρους ζημιές, θα προβεί σε όποια διαδικασία είναι απαραίτητη όπως απόφραξη με χρήση κάμερας, άντληση υδάτων και απεντόμωση και θα σας δώσει οριστικά αποτελέσματα με εγγύηση.

Δείτε επαγγελματικούς χώρους που αναλαμβάνουμε στη Γεωργιούπολη Χανίων:

 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε γραφεία στην Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε βιομηχανίες στην Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε ισόγεια καταστήματα στην Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε ημιυπόγεια καταστήματα στην Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε χώρους parking στην Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε έιδους και απολυμάνσεις σε βιομηχανικούς χώρους στην Γεωργιούπολη Χανίων

Άντληση υδάτων στην Γεωργιούπολη Χανίων

Μια ξαφνική νεροποντή μπορεί να είναι η αιτία απόφραξης του κεντρικού φρεατίου που συνδέεται με το αποχετευτικό σας σύστημα. Τα νερά και τα όμβρια από τις σωληνώσεις σας, μη έχουντας που να πάνε, μένουν στάσιμα και κάθε χρήση της αποχέτευσης προκαλεί υπερχείλιση. Ως αποτέλεσμα αυτού είναι τα λιμνάζουσα νερά στο χώρο, που καταστρέφουν την περιουσία σας και πιο συγκεκριμένα, δημιουργούν υγρασία και μούχλα, και χαλάνε τα έπιπλα.

Για κάθε έκτακτη περίπτωση πλημμύρας, χωρίς ραντεβού αντιμετωπίζουμε με άντληση υδάτων αμέσως το πρόβλημα σας, προλαμβάνοντας την ζημιά, εξοικονομόντας χρόνο και χρήματα.

Κάθε είδους απόφραξη στη Γεωργιούπολη Χανίων

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων, διατηρεί εδώ και χρόνια την δύναμη της και την πρωτιά στις αποφράξεις στα Χανιά, καθώς είναι η μοναδική εταιρεία αποφράξεων, άντλησης υδάτων και απολυμάνσεων που προσφέρει τις υπηρεσίες της με ταχύτητα, αμεσότητα και επαγγελματισμό στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ο πολυάριθμος στόλος μας αντιμετωπίζει αποφράξεις με μικρό η μεγάλο μέγεθος ζημιάςκαι με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα μας, σας εγγυόμαστε οριστικά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια. Επεμβαίνουμε σε κάθε απόφραξη και με χρήση ειδικής κάμερα ελέγχουμε όλες τις σωληνώσεις επιτοίχιες και επιδαπέδιες, χωρίς να δημιουργηθούν υλικές ζημιές. Ακόμα και το μεγαλύτερο δικό σας πρόβλημα για εμάς είναι ένας εύκολος στόχος!

Δείτε ενδεικτικά τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε:

 • Έλεγχος σωληνώσεων με χρήση κάμερας στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Μηνιαία συντήρηση για έλεγχο και καθαρισμό αποφράξεων στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Καθαρισμός  σωληνώσεων κουζίνας στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις  σε νιπτήρες  μπάνιου στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις σε μπανιέρες στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις κεντρικών σωληνώσεων με χρήση πιεστικού στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Καθαρισμός σε αποχετεύσεις με χρήση πιεστικού στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις σε κεντρικό δίκτυο στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις υδρορροών και σιφονιών βεράντας στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις λεκάνης τουαλέτας στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αποφράξεις σε κάθετες σωληνώσεις στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο στη Γεωργιούπολη Χανίων
 • Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή στη Γεωργιούπολη Χανίων

Απολυμάνσεις- απεντομώσεις  χώρων στην Γεωργιούπολη Χανίων

Η εποχική γρίπη και η πανδημία του κορωναϊού, προκαλούν πανικό και αναστάσωση σε κάθε σπίτι. Όλοι μας, ψάχνουμε βέλτιστους τρόπους για να προστατευτούμε και ξοδεύουμε τεράστια ποσά σε απολλυμαντικά και μικροβιοκτόνα της αγοράς.

Όλα τα προϊόντα του εμπορίου μπορούν να μας προστατεύσουν από το 99% των μικροβίων και τα περισσότερα είναι για συγκεκριμένη χρήση και για λίγες επιφάνειες. Τι γίνεται όμως με το 1% που μπορεί να ευθύνεται για κάθε νόσημα και πρόβλημα υγείας;

Για οριστικά και αποτελεσματικά αποτελέσματα η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων, διαθέτει προϊόντα μικροβιοκτόνα που καταπολεμούν όλα τα μικρόβια από κάθε επιφάνεια. Χωρίς χημικά που προκαλούν αλλεργίες, ιδανικά για κάθε επιφάνεια του χώρου σας με την πιστοποίηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Και στον τομέα της απεντόμωσης η Σύγχρονη Αποφρακτική στα Χανιά πρωτοπορεί με ειδικά προϊόντα μεγάλης διάρκειας που δρουν αποτελεσματικά, εστιάζοντας τις φωλιές των εντόμων και των τρωκτικών χωρίς να αφήνουν καμία εστία μικροβίων και εντόμων να κυκλοφορεί στο χώρο σας.

Οι κατσαρίδες,τα κουνούπια,τα ποντίκια και άλλα έντομα και τρωκτικά θα εξαφανιστούν από το χώρο σας και αν συνεχίσετε με τακτική απεντόμωση σε διάστημα ανάλογο με τις ανάγκες του χώρου σας να είστε σίγουροι πως δεν θα ξαναδείτε ποτέ πια έντομα και τρωκτικά σε καμία επιφάνεια του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. ε

Συντήρηση αποφράξεων στη Γεωργιούπολη Χανίων με συμβόλαιο και εγγύηση

Εμείς στην Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων και στην Γεωργιούπολη Χανίων, γνωρίζουμε καλά πως είναι κάθε χώρος να αντιμετωπίζει προβλήματα αποφράξεων. Οι σχέσεις που χτίζουμε τους πελάτες μας είναι μακροχρόνιες και χαρακτηρίζονται από τον επαγγελματισμό μας, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς στις αποφράξεις στα Χανιά.

Για να ευχαριστήσουμε κάθε μας πελάτη, προσφέρουμε ευέλικτα πακέτα συντήρησης των αποφράξεων, που περιλαμβάνουν έλεγχο και καθαρισμό των σωληνώσεων, απολύμναση, μικροβιοκτονία και απεντόμωση.

Τα πακέτα μας είναι ιδανικά για κάθε επαγγελματικό χώρο, δημόσια κτίρια, κατοικίες, εξοχικά, σχολικές μονάδες και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Με μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία επανάληψη των υπηρεσιών μας, εξασφαλίζεστε καθαρούς χώρους, χωρίς βουλωμένες αποφράξεις και επιμέρους προβλήματα. Η Σύγχρονη Αποφρακτική στα Χανιά και στη Γεωργιούπολη, είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας εξυπηρετήσει, 24ωρες το 24ωρο, κάθε μέρα όλο το χρόνο!

Διαλέξτε σήμερα ένα από πακέτα συντήρησης των αποφράξεων σας, και αφήστε την υπόλοιπη δουλειά των αποφράξεων σε εμάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε είδους απόφραξη, άντληση υδάτων και απολυμάνσεων στη Γεωργιούπολη. Με εγγυημένα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές.

Είμαστε στη διάθεση σας, 24ώρες το 24ωρο, όλες τις Κυριακές και τις αργίες.

Δείτε περισσότερα για Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στα Χανιά:

Call Now Button