Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

 28210.61.000
6974.60.59.67

Η εταιρεία μας, Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων  με έδρα τα Χανιά, δραστηριοποιείται εδώ και μια εικοσιπενταετία στον τομέα των αποφράξεων στα Χανιά και στον Πλατανιά Χανίων. Με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της και με άρτια καταρτισμένο προσωπικό κατέχει την πρώτη δύναμη στις αποφράξεις στα Χανιά και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, πλοία και σκάφη αναψυχής, και επεκτεινόμαστε συνεχώς για να προσφέρουμε ταχύτατα τις υπηρεσίες μας.

Οι απολυμάνσεις και οι απεντομώσεις γίνονται με ειδικά προϊόντα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από τους αρμόδιους φορείς, για μεγαλύτερη διάρκεια χωρίς επιμέρους προβλήματα.

Διαθέτουμε εξελιγμένους στόλους με μηχανήματα άντλησης υδάτων ώστε να μειώνεται ο χρόνος αποστράγγισης κατά το ήμισυ σε σύγκριση με τα κοινά μηχανήματα.

Επομένως όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίζεται είμαστε στη διάθεση σας 24ωρες το 24ωρο, Σαββατοκύριακα και αργίες και ερχόμαστε σto χώρο σας αμέσως μετά το τηλεφώνημα σας.

Αποφράξεις σε κατοικίες στον Πλατανιά Χανίων

Κάθε κατοικία στον Πλατανιά στα Χανιά, έστω και μία φορα θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τις βουλωμένες σωληνώσεις στις αποφράξεις τους.

Τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάζονται λόγω παλαιότητας και από την απρόσεκτη ρίψη διάφορων μικροαντικειμένων στις σωληνώσεις του αποχετευτικού συστήματος. Οι περισσότερες αποφράξεις συνήθως εμφανίζονται σε νεροχύτες και λεκάνες τουαλέτας που λόγω καθημερινής χρήσης και χωρίς καθαρισμό μικροαντικείμενα κολλάνε στα τοιχώματα και εμποδίζουν το νερό να περάσει.

Συχνά οι περισσότερες νοικοκυρές το αντιμετωπίζουν σαν μια εύκολη διαδικασία και προσπαθούν με αποφρακτικά εμπορίου με καυστική δράση να ξεβουλώσουν τον νεροχύτη του. Το πρόβλημα όμως διογκώνεται καθώς τα καυστικά προκαλούν διάβρωση και ρωγμές στις σωληνώσεις και το κόστος επισκευής είναι αρκετά δαπανηρό.

Για σίγουρα αποτελέσματα χωρίς έξτρα χρεώσεις τηλεφωνήστε άμεσα την Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε κατοικίες στον Πλατανιά Χανίων σε:

 • Αποφράξεις μονοκατοικιών στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις μπαλκονιών στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις κατοικιών στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις ισογείων στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις ημιυπόγειων στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις αποθηκών στον Πλατανιά Χανίων

Αποφράξεις σε εξοχικές κατοικίες στον Πλατανιά Χανίων

Οι εξοχικές κατοικίες στον Πλατανιά στα Χανιά, αντιμετωπίζουν πρόβλημα στις αποφράξεις τους και ανεπιθύμητα έντομα στο χώρο τους κατά την διάρκεια που παραμένουν κλειστές.

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι ως επι των πλείστων οι μήνες χρήσης μιας εξοχικής κατοικίας και τον υπόλοιπο χρόνο, οι σωληνώσεις χωρίς προστασία, μένουν άδειες, τα νερά οδηγούνται στα κεντρικά φρεάτια και εισχωρούν από αυτές κατσαρίδες και ποντίκια. Ένας έλεγχος των σωληνώσεων σας με κάμερα και απόφραξη όπου χρειάζεται αρκούν πριν την διαμονή σας για να μην αντιμετωπίσετε θέμα αποφράξεων όλο το καλοκαίρι.

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων αναλμβάνει για λογαριασμό σας να απεντομώσει το εξοχικό σας σπίτι και να ελέγξει τις αποφράξεις σας. Επιλέγοντας την εταιρεία μας, μπορεί να λυθεί το πρόβλημα σας χωρίς την παρουσία σας.

Αποφράξεις σε ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες στον Πλατανιά Χανίων

Ο Πλατανιάς φημίζεται για την έντονη καλοκαιρινή ζωή και τα πολλά ξενοδοχεία που εδρεύουν και λειτουργούν εκεί. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο στα Χανιά και είναι πόλος έλξης τουριστών κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα ξενοδοχεία και οι τουριστικές μονάδες της περιοχής λόγω της μεγάλης ζήτησης και της υψηλής φήμης τους, δέχονται μεγάλο όγκο επισκεπτών. Για αυτό οι χώροι των ξενοδοχείων πρέπει να διατηρούνται καθαροί και να μην αφήνουν κανέναν παράγοντα να επηρεάσει την λειτουργία τους.

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων είναι 24ωρες το 24ωρο έτοιμη για εξυπηρετήσει κάθε επαγγελματικό χώρο στα Χανιά, για να διατηρείτε τον χώρο σας πεντακάθαρο και χωρίς προβλήματα από έντομα και βουλωμένες σωληνώσεις.

Με ειδικά πακέτα για τουριστικές μονάδες και ξενοδοχεία να είστε σίγουροι πως θα μείνετε ευχαριστημένοι και εσείς από τις υπηρεσίες μας όπως και τόσοι άλλοι πελάτες μας.

Αποφράξεις σε επαγγελματικούς χώρους στον Πλατανιά Χανίων

Εκτός από ξενοδοχεία στον Πλατανιά στα Χανιά υπάρχουν διάφοροι επαγγελματικοί χώροι όπως καφετέριες, εστιατόρια, τουριστικά και εμπορικά καταστήματα, γραφεία και μεσιτικά και τουριστικά γραφεία. Όλα τα παραπάνω δουλεύουν συνεχώμενα και κάποια από αυτά επί 24ωρου βάσεως επομένως είναι αδύνατον να διακόψουν την λειτουργία τους για να αντιμετωπίσουν δύσκολες βλάβες αποφράξεων.

Όλοι οι επαγγελματικοί χώροι οφείλουν να πληρούν τις προυποθέσεις και να μέτρα της υγιεινής, τόσο για αποφυγή προστίμων όσο και να διατηρούν υψηλή φήμη και θετικές κριτικές για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Η εταιρεία μας, κατανοεί πλήρως τις ανάγκες κάθε επιχείρησης για αυτό και είναι πάντα διαθέσιμοι και έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Δείτε επαγγελματικούς χώρους που αναλαμβάνουμε στις Καλύβες Χανίων:

 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε χώρους parking στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε χώρους parking στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε βιομηχανίες στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε γραφεία στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε ισόγεια καταστήματα στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε ημιυπόγεια καταστήματα στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε βιομηχανικούς χώρους στον Πλατανιά Χανίων

Άντληση υδάτων στον Πλατανιά Χανίων

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων έχει στην κατοχή της τα πιο καινοτόμα μηχανήματα για άντληση υδάτων σε όλα τα Χανιά. Πάντα σε ετοιμότητα για κάθε έκτακτο περιστατικό προσφέρει τις υπηρεσίες της με υψηλή ποιότητα σε χαμηλές τιμές. Σε όλα τα Χανιά και στον Πλατανιά Χανίων, το συνεργείο μας, ειδικευμένο σε περιπτώσεις πλημμύρας και στάσιμων υδάτων, χωρίς καθυστερήσεις προβαίνει στην άντληση νερού από τους χώρους σας και μειώνει την πιθανότητα να εμφανιστούν επιμέρους προβλήματα από τα στάσιμα νερά.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για το πως θα αδειάσετε το νερό από το πλημμυρισμένο σπίτι σας ή το γραφείο σας. Όσο πιο έγκαιρα μας καλέσετε, θα προλάβετε ζημιές που προκαλούνται στα έπιπλα και τις συσκευές σας όταν έρχονται σε επαφή με το νερό.

Επίσης όταν η διαρροή προέρχεται από το αποχετευτικό σύστημα, τα λιμνάζουσα νερά είναι βρώμικα και συχνά αποτελούν εστίες πολλών μικροβίων και βακτηριδίων. Για αυτό η εταιρεία μας προνόησε και άμεσα μετά την άντληση υδάτων απολυμαίνει τον χώρο σας και σας τον παραδίδει καθαρό.

Κάθε είδους απόφραξη στον Πλατανιά Χανίων

Όποιο και να είναι το μέγεθος της ζημιάς, σε εμφανής και μη σωληνώσεις η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους αποφράξη στον Πλατανιά, με ένα τηλεφώνημα.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα μας, μας κατατάσουν στην πρώτη δύναμη των αποφράξεων ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές.

Με χρήση κάμερας ελέγχουμε σωληνώσεις σε μεγάλο βάθος που είναι μέσα σε τοίχους ή πατώματα τοποθετημένες, όταν άλλες εταιρείες αποφράξεων χρειάζεται να σκάψουν τον τοίχο για να βρουν την ζημιά. Διαθέτουμε αποφρακτικά μηχανήματα με πίεση νερού και ειδικά συστήματα υδροβολής που εστιάζουν στο πρόβλημα και το διορθώνουν οριστικά.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη στον Πλατανιά Χανίων όπως:

 • Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή στον Πλατανιά Χανίων
 • Αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις σε κάθετες σωληνώσεις στον Πλατανιά Χανίων
 • Απολυμάνσεις και απεντομώσεις στον Πλατανιά Χανίων
 • Έλεγχος σωληνώσεων με χρήση κάμερας στον Πλατανιά Χανίων
 • Μηνιαία συντήρηση για έλεγχο και καθαρισμό αποφράξεων στον Πλατανιά Χανίων
 • Καθαρισμός σε  σωληνώσεις κουζίνας στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις  σε νιπτήρες  μπάνιου στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις σε μπανιέρες στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις κεντρικών σωληνώσεων με χρήση πιεστικού στον Πλατανιά Χανίων
 • Καθαρισμός σε αποχετεύσεις με χρήση πιεστικού στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις σε κεντρικό δίκτυο στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις υδρορροών και σιφονιών βεράντας στον Πλατανιά Χανίων
 • Αποφράξεις λεκάνης τουαλέτας στον Πλατανιά Χανίων

Απολυμάνσεις- απεντομώσεις  χώρων στον Πλατανιά Χανίων

Η εταιρεία μας, καινοτομεί ακόμα και στον τομέα των απολυμάνσεων στον Πλατανιά και σε όλα τα Χανιά. Με πλήρως καταρτισμένο προσωπικό και με ειδικά απολυμαντικά προϊόντα που δρουν και εξουδετερώνουν 100% τους ιούς και τους μικροοργανισμούς, είναι η κατάλληλη για απολύμανση σε κάθε χώρο. Ειδικά σε περιπτώσεις επιδημίας ή πανδημίας όπως με την γρίπη Η1Ν1 και του κορωναϊού, χρησιμοποιούμε ειδικά προϊόντα που είναι κατάλληλα για κάθε χώρο και κάθε επιφάνεια ακόμα και για κινητές μονάδες, σκάφη και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η απολύμανση και μικροβιοκτονία είναι η διαδικασία που εφαρμόζεται συγκεκριμένη μέθοδος για εξόντωση κάθε παγογόνου μικροοργανισμού ιδιαίτερα σε χώρους που έχουν μολυνθεί από απόβλητα, από σηψη και λύματα.

Η όλη διαδικασία γίνεται με συγκεκριμένους κανόνες και πάντα με πιστοποιημένα προϊόντα και μηχανήματα και συχνά συνδυάζεται με απεντόμωση και μυοκτονία χωρίς όμως να είναι η ίδια διαδικασία.

Μην χάνετε χρόνο και χρήματα σε επιφανειακές λύσεις και κοινά προϊόντα του εμπορίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού στο χώρο σας ή για έκτακτη ανάγκη.

Συντήρηση αποφράξεων στον Πλατανιά Χανίων με συμβόλαιο και εγγύηση

“Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία λένε οι γιατροί”. Το ίδιο συνιστούν και οι ειδικοί στις αποφράξεις. Στα τόσα χρόνια εμπειρίας μας, διαπιστώσαμε πως ο συστηματικός έλεγχος των αποφράξεων σας και η δική μας παρέμβαση σε όποια σωλήνωση χρειάζεται καθαρισμό, μας έχουν αποδείξει πως γλιτώνετε από βουλωμένες σωληνώσεις όταν ε΄σιτε συνεπής στον καθαρισμό τους.

Το κόστος για μια απόφραξη σε σωληνώσεις του νεροχύτη ή της βουλωμένης λεκάνης της τουαλέτας δεν είναι τόσο μεγάλο σε σύγκριση με το κόστος των επιμέρους προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήθουν αν δεν εντοπιστεί εγκαίρως. Τα βρώμικα νερά πλούσια σε μιρκόβια είναι το πιο πιθανό επιμέρους πρόβλημα καθώς καταστρέφει την υγιεινή, τα έπιπλα και τις συσκευές και πολλές φορές δημιουργεί βραχυκυκλώματα αν η στάθμη του νερού είναι πολύ ηψηλή.

Η εταιρεία των αποφράξεων μας στον Πλατανιά, σεβόμενη κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται τόσα χρόνια, διαθέτει πακέτα συντήρηση αποφράξεων σε οικονομικές τιμές κατάλληλα για κάθε χώρο επαγγελματικό και για κάθε κατοικία.

Τα πακέτα μας είναι συνδυαστικά με απολύμανση και απεντόμωση και επιλέγετε εσείς ποιες υπηρεσίες θέλετε να εντάξετε και σε τι χρόνο επανάληψης. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, διαθέτουμε μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια πακέτα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας , για ερωτήσεις και απορίες σχετικά με τις αποφράξεις για απεντομώσεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Καλέστε μας και σε ελάχιστο χρόνο η ομάδα μας θα βρίσκεται στο χώρο σας, λειτουργούμε 24ωρες το 24ωρο κάθε μέρα όλο το χρόνο.

Δείτε περισσότερα για Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στα Χανιά:

Call Now Button